Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pozvao policiju

U zadnji čas: Dostavljač pizze spasio život ženi koju je bivši dečko istukao i satima držao zatočenu u kući

Dean Hoffman (Foto: Ured šerifa)
Dean Hoffman (Foto: Ured šerifa) Foto: Ured šerifa
Žena koju je oteo bivši dečko i držao je kao taoca u njezinom domu, iskoristila je priliku kad je na vrata stigao dostavljač pizze i suptilno mu singnalizirala da pozove policiju. Poslušao ju je i spasio joj život.

Dostavljač pizze iz Wisconsina Joey Grundl spasio je život ženi jer je primijetio njezine suptilne pozive u pomoć. Kad je došao na adresu na kojoj je trebao obaviti dostavu, Joeyju je vrata otvorio muškarac. Iza njega, u kući, vidio je ženu s masnicom na oku. Ona je ulovila trenutak njegove pažnje, pokazala prstom na oko i usnama oblikovala riječi "zovi policiju".

Pročitajte i ovo SAD šalje vojnu pomoć Ukrajini Rat u Europi SAD najavio novu vojnu pomoć Ukrajini: Stiže oružje vrijedno šest milijardi dolara Ilustracija Čeka se reakcija Rusije Pentagon priznao: Isporučili smo Ukrajini vrlo moćno oružje

Grundl je ozbiljno shvatio poruku i nazavo policiju čim se vratio u svoj auto. Policija je stigla i muškarac je pokušao blokirati vrata da ih spriječi da uđu, no ipak je popustio i uhitili su ga.

"Ako me voliš, pustit ćeš me"

Muškarac na vratima bio je Dean Hoffman (55). On je došao u dom svoje bivše djevojke i htio je prisiliti da mu se vrati. U stan je ušao nenajavljen, nepozvan i bez kucanja te je napao ženu (57) kad je htjela dohvatiti telefon i pozvati policiju.

"Ako me voliš, pustit ćeš me", navodno ga je preklinjala žena.

"Znaš da ne mogu to učiniti", odgovorio joj je Hoffman, prenosi Newsweek.

Potom ju je istukao kad je pokušala pobjeći i zavezao za krevet, prijeteći da će ih oboje ubiti ako mu se ne vrati. Kasnije je popustio i odvezao je, ali ju je satima držao zatočenu u kući. U međuvremenu je i ogladnio i naručio pizzu, a to je ženi spasilo život.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene