Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borča kod Beograda

"Dosta ste vi mene hapsili": Ukrao policijski automobil, ludovao po ulicama i sve prenosio na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac kojeg lokalni mediji opisuju kao lokalnog huligana došao je do ključeva policijskog automobila i krenuo u vožnju. Sve je "lajvao" na svojem profilu na Facebooku.

Domogao se ključeva policijskog automobila, ušao u njega i ludovao po cestama naselja Borča kod Beograda. Muškarac S.Ž. otprije je poznat policiji, a kako sam kaže na snimci - oduvijek je želio provozati policijsko vozilo.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nenad Periš i nestala djevojčica velika potraga u Boru Otac Mateja Periša poslao dirljivu poruku obitelji nestale djevojčice

"Dosta ste vi mene hapsili, lopovi. Sad ćemo vidjeti kako ovo ide", riječi su s kojima je u četvrtak malo prije podneva počeo ludu vožnju ulicama Borče.

Na snimci se vide i komentari njegovih prijatelja s društvene mreže koji mu pružaju podršku, no nekolicina mu je napisala da je "lud". Snimku njegove vožnje policijskog automobila možete pogledati ovdje.

Prema pisanju srpskih medija, nepoznato je kako je došao do ključa službenog policijskog vozila. U njemu je pokušao pokrenuti policijsku sirenu i to mu je pošlo za rukom malo prije nego što je napustio vozilo. Kad mu je vožnja dosadila, automobil je ostavio u sporednoj uličici.

Kako se doznaje, uhićen je i muškarac koji je ukrao automobil i policajac čije je službeno vozilo zloupotrijebljeno. Niti jedan od njih dvojice nije bio pod utjecajem alkohola.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene