Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

Dosad neviđeno: Bježeći od policije pregazila - samu sebe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja je bježeći od policije uspjela pregaziti samu sebe još je i osuđena na godinu dana zatvora.

Neobični događaj zbio se početkom godine u američkom gradu Moses Lake. Jona Ziegler nepropisno se parkirala nasred ulice i policajac joj se približio kako bi joj uručio kaznu. No, Jona u jednom trenutku pali automobil i bježi glavom bez obzira.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Duge Rese: Promet je u prekidu U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl

Policajac ju prati u ludoj vožnji i kamera na policijskom automobilu sve snima. Najednom, pokušava iskočiti iz automobila i pobjeći, no zapela je i rukama se pridržavala za volan dok nije pala i završila ispod kotača terenca kojeg je vozila.

Prebačena je u bolnicu gdje su joj sanirali ozljede. 'Bježanje od snaga reda je opasno, kako za javnost, tako i za policajce, no ljudi koji bježe ne shvaćaju da se i sami mogu ozlijediti u bijegu što se najčešće i dogodi. Često se bjegunci zabiju automobilom ili motociklom i tako poginu, a ovaj slučaj je zaista jedinstven jer je žena pokušala pobjeći dok je auto još radilo te se sama pregazila', kazao je tužitelj Angus Lee, a prenosi Columbia Basin Herald.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene