Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nabijem vas!"

Procurila prva fotografija Trumpa nakon podizanja optužnice: Pogledajte gdje je bio s Melanijom

Donald i Melania Trump (Foto: AFP)
Donald i Melania Trump (Foto: AFP) Foto: Afp
Nakon što je protiv Donalda Trumpa podignuta optužnica, bivši američki predsjednik viđen je na večeri u svojem odmaralištu na Floridi.

Iako je velika porota protiv njega nekoliko sati ranije podigla optužnicu, čini se da Donald Trump nije dopustio da mu to pokvari planove za četvrtak navečer.

Pročitajte i ovo Donald Trump Postupak se nastavlja Donald Trump kažnjen zbog nepoštivanja suda: Tipkao na svojoj društvenoj mreži i sad mora platiti paprenu kaznu Generalštab JNA u Beogradu - 3 planovi u Beogradu Objava američkog biznismena odjeknula poput bombe, Srbi su bijesni: "To je spomenik na naše patnje!"

Bivši američki predsjednik viđen je na večeri u svome odmaralištu Mar-a-Lago na Floridi, kamo je stigao u društvu svoje supruge Melanije Trump.

Ondje ih je slikala konzervativna politička analitičarka Gina Loudon.

"Prekrasna večer ovdje u prekrasnom Mar-a-Lagu. Naš PRAVI prvi par obavijen je ljubavlju svojih prijatelja i onih najodanijih", napisala je.

"Žao mi je što ću vas razočarati, korporativni mediji. Zapravo nije. Nabijem vas! Ovo je sreća koju vi nikada nećete upoznati, nažalost", dodala je.

Trump se na večeri pojavio nakon što je velika porota u New Yorku protiv njega podigla optužnicu nakon istrage o tajnom novcu isplaćenom pornozvijezdi Stormy Daniels. Time je on postao prvi bivši predsjednik SAD-a koji se suočio s kaznenim optužbama iako se ponovno kandidirao za Bijelu kuću.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene