Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne boji se

Trump uvjeren da bi pobijedio Opru: "Bilo bi to zabavno, ali mislim da se ona neće kandidirati"

Oprah Winfrey i Donald Trump (Foto: AFP)
Oprah Winfrey i Donald Trump (Foto: AFP) Foto: Afp
Američki predsjednik Donald Trump uvjeren je kako bi pobijedio Opru Winfrey u bilo kojem sučeljavanju. Ipak, smatra kako bi ta predsjednička utrka bila jako zabavna.

"Da, pobijedio bih Opru. Bilo bi to jako zabavno. Poznajem Opru jako dobro", rekao je Donald Trump novinarima nakon sastanka s čelnicima kongresa u Bijeloj kući.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

"Sviđa mi se Oprah", rekao je Trump. "Poznajem je jako dobro."

Uvjeren je međutim, da se Oprah Winfrey neće kandidirati za američku predsjednicu. "Mislim da se ona neće kandidirati."

Spekulacije oko moguće kandidature na predsjedničkim izborima 2020. godine pojačale su se nakon što je u nedjelju na dodjeli Zlatnih globusa održala govor koji je zvučao kao početak predsjedničke kampanje.

U svjetlu tog govora, njezin dugogodišnji partner Stedman Graham ostavio je tu mogućnost otvorenom.

"To ovisi o ljudima", rekao je Grahan za LA Times. "Ali ona bi to apsolutno učinila." 

Oprah je već ranije opovrgla da će se kandidirati za predsjednicu, a izvor blizak paru rekao je kako ona nije imala namjeru kandidirati se 2020.

"To se neće dogoditi. Ona se neće kandidirati."

Nije sasvim jasno je  li Trump gledao govor Opre Winfrey na dodjeli Zlatnih globusa, no iz Bijele kuće je priopćeno da bi "uživali u toj utakmici".

"Pozdravljamo izazov, bilo da je to Oprah Winfrey ili netko drugi", izjavio je u ponedjeljak novinarima jedan od glasnogovonika Bijele kuće Hogan Gidley

Sam Donald Trump u više je navrata hvalio Opru Winfrey. Čak je 1999. godine rekao da će mu ona biti potpredsjendica ako se 2000. kandidira za predsjednika. Isto to rekao je i 2015. godine u intervjuu za ABC. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene