Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznanje Bijele kuće

HVALIO SE, ALI JE RAZOTKRIVEN Još jedna loša Trumpova obmana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Trump, novi američki predsjednik, tvitao je fotografiju sebe kako piše inauguracijski govor. No, to je bila još jedna njegova obmana.

Dva dana prije inauguracije Donald Trump stavio je na Twitter fotografiju sebe kako, tri tjedna ranije, piše inauguracijski govor u svojoj kući u Mar-a-Lagu koju je prozvao svojom "zimskom Bijelom kućom".

Pročitajte i ovo Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka" Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump

Međutim, kako su za Wall Street Journal potvrdili iz "prave" Bijele kuće, njegov govor su najvećim dijelom napisala dva savjetnika, Stephen Miller i Steve Bannon. Miller je pripremao i većinu njegovih prijašnjih govora u kampanji.

"Mislim da takav govor nismo imali još od kada je Andrew Jackson došao u Bijelu kuću. To je govor iz kojeg duboko progovara patriotizam, deklaracija osnovnih principa populističkog i nacionalističkog pokreta koji je pokrenuo. Bilo je to vrlo moćno", izjavio je Steve Bannon, Trumpov savjetnik, prenosi Independent.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene