Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Donald Trump, novi američki predsjednik, tvitao je fotografiju sebe kako piše inauguracijski govor. No, to je bila još jedna njegova obmana.


Dva dana prije inauguracije Donald Trump stavio je na Twitter fotografiju sebe kako, tri tjedna ranije, piše inauguracijski govor u svojoj kući u Mar-a-Lagu koju je prozvao svojom "zimskom Bijelom kućom".

Vezani članci Ivanka Trump i Jared Kushner - 3 Godinama je sablažnjavala odnosom s ocem, a teško je podnijela veliku promjenu koja je utjecala na njezinu obitelj Slika nije dostupna "Što se Hrvatske tiče, mislim da možemo očekivati politiku kontinuiteta"

Međutim, kako su za Wall Street Journal potvrdili iz "prave" Bijele kuće, njegov govor su najvećim dijelom napisala dva savjetnika, Stephen Miller i Steve Bannon. Miller je pripremao i većinu njegovih prijašnjih govora u kampanji.

"Mislim da takav govor nismo imali još od kada je Andrew Jackson došao u Bijelu kuću. To je govor iz kojeg duboko progovara patriotizam, deklaracija osnovnih principa populističkog i nacionalističkog pokreta koji je pokrenuo. Bilo je to vrlo moćno", izjavio je Steve Bannon, Trumpov savjetnik, prenosi Independent.