Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekršio izolaciju

Američki predsjednik krši sva pravila: Tek se vratio iz bolnice, a već je otišao u Ovalni ured iako ima koronu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Trump prekršio je mjeru izolacije i vratio se na posao u Ovalni ured, pišu američki mediji.

Brojni američki mediji pišu da se Donald Trump, unatoč tome što ima koronavirus, vratio u Ovalni ured i otišao na sastanak, prenosi Business insider. Sastanak je navodno organiziran zbog oluje koja prijeti jugu SAD-a. Navodno je to učinio unatoč prigovorima pomoćnika koji su mu savjetovali da ostane u samoizolaciji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba protiv pandemije Biden pozvao Trumpa da podrži nošenje maski: "Kakav je to mačo stav? Budi domoljub, zaboga" Slika nije dostupna Opet šokirao! Trump izašao iz bolnice, gdje je bio na liječenju zbog korone, pa na terasi Bijele kuće ponovno napravio skandal: "Nemojte se bojati COVID-a"

Zaraza koronavirusom širi se Bijelom kućom. Osim Melanije Trump, korona je potvrđena i kod Trumpovih suradnika Hope Hicks i Stephena Millera, te kod glasnogovornice Kayleigh McEnany i najmanje dva njena pomoćnika. 

"Američki predsjednik Donald Trump u posljednja 24 sata nije imao simptome covida-19, a liječnički pregled i pretrage pokazali su da mu je stanje i dalje stabilno", rekao je u srijedu službeni liječnik Bijele kuće Sean Conley.

Conley je u priopćenju objavljenom s Trumpovim odobrenjem rekao da predsjednik nije imao temperaturu više od četiri dana te da mu nije bio potreban niti je primio dodatni kisik tijekom cijele hospitalizacije.

Donald Trump objavio je da je zaražen koronavirusom 2. listopada. Drugi dan helikopter ga je prebacio u vojnu bolnicu Walter Reed iz koje je već nakon nekoliko dana izašao.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene