Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Poletjeli prema Floridi

VIDEO Srušio se avion u Dominikanskoj Republici: Poginulo devet osoba, među njima dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devet osoba, među kojima šest Amerikanaca, poginulo je u srijedu u padu zrakoplova koji je iz Santo Dominga trebao poletjeti na Floridu, priopćila je zrakoplovna kompanija Helidosa.

"Helidosa obavještava i žali zbog nesreće njezina zrakoplova u zračnoj luci Las Americas (u Santo Domingu) u kojoj su poginuli svi putnici i članovi posade", navodi se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se ispituje Ima poginulih: U Kanadi se srušio avion koji je letio prema rudniku dijamanata Slika nije dostupna Oboje su mrtvi VIDEO Srušio se avion u kojem su bili dijete i muškarac: Udario u dalekovod i zapalio se

Kako se vidi iz manifesta leta koji su objavili novinari, posadu su činila dva pilota i domaćica zrakoplova, a među šest putnika bilo je dvoje djece, od 4 i 13 godina. Po tom dokumentu, zrakoplov je letio u Orlando, a kompanija navodi da je odredište bio Miami.

Mediji pišu da je među žrtvama portorikanski glazbeni producent Jose Angel Hernandez poznat pod nadimkom Flow la movie i njegova supruga.

Zrakoplov, Gulfstream, poletio je iz Santo Dominga i pokušao prisilno sletjeti zbog tehničkih problema, pišu novine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene