Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasila ih teta

Dok meci oko njih fijuču, djeca pjevaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odgojiteljica u Meksiku dobila je državno odličje za hrabrost jer je tijekom pucnjave nevjerojatnom smirenošću zaštitila djecu.

Martha Rivera Alanic odgojiteljica je u meksičkom gradu Monterreyu poznatom po obračunima narko kartela. Jedan takav dogodio se i u blizini vrtića u kojem je bila s 15 djece. Smirenim glasom zapovjedila je djeci da legnu na pod i ne miču se. Cijelo vrijeme ih je zapričavala i pjevala pjesmice.

Pročitajte i ovo Obnova Dječjeg vrtića Lipa u Čačincima Nakon osam mjeseci Djeca su ostala bez utočišta za igru i smijeh, sada je napokon počela obnova: "Jedva čekamo da se vratimo" Ilustracija Probijen štit Sudit će se najvećim proizvođačima oružja: "Znali ste da se oružje prodaje onima koji potiču nasilje"

U isto to vrijeme članovi kartela su pucali po ulici i samo na stajalištu taksija život je izgubilo pet osoba. No, hrabra Martha je s djecom iz sve snage pjevala pjesmicu u kojoj slatkiši padaju s neba i u kojoj nema metaka i nasilja. Cijelo to vrijeme držala je mobitel u ruci i snimala.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene