Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči Dana zahvalnosti

Dok je Obama pomilovao purice, drugi nisu imali milosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Barack Obama pomilovao je dvije purice, nazvane Peace i Liberty te ih tako poštedio sudbine koja bi dostigla za sutrašnji Dan zahvalnosti.

Dvije purice, stare 19 tjedana, ostavljene su na životu, tako je odlučio američki predsjednik Barac Obama uoči sutrašnjeg praznika Dana zahvalnosti, piše Reuters. Ceremonija je to koju američki predsjendik ponavlja svake godine.

Pročitajte i ovo Barack i Michelle Obama nesreća na jezeru Utopio se osobni kuhar Baracka Obame: "Bio je voljeni član naše obitelji" Vladimir Putin "Neće proći nekažnjeno" Snažan udarac iz Moskve: 500 ljudi završilo je na ovom popisu, među njima i bivši predsjednik

 'Sutra je jedan od najvažnijih dana u godini za sve Amerikance', rekao je Obama koji je bio u društvu supruge i kćeri, Sashe i Malie. 'Sutrašnji je dan blagoslovljen, provedite ga s onima koje najviše volite, uživajte u dobroj hrani i društvu', poručio je.

U isto vrijeme dok je Obama dvije purice poštedio središnjeg mjesta na blagdanskom stolu, Amerikanci su održavali natjecanje u tome tko može pojesti više purećeg mesa.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene