Putnik Ryanaira koji nije mogao dočekati otvaranje vrata aviona, na oči i šok ostalih putnika izašao je kroz izlaz u slučaju nužde. Ovaj je neobični događaj snimljen i video je postao viralan.

Galerija


Jedan 57-godišnji Poljak šokirao je svoje suputnike i Ryanairovo avionsko osoblje na letu iz Londona u Malagu 1. siječnja. Dok su čekali iskrcavanje, on je iznenadno otvorio izlaz za slučaj nužde i izašao iz aviona, javlja AP.

Vezani članci Inotherm - aluminijska vrata 1 Dobro pitanje! Kako do ulaznih vrata iz snova? Slika nije dostupna Sudarila se dva aviona, jednom otpalo krilo

Putnici na letu iz Londona za Malagu u polasku su čekali sat vremena te duže od pola sata na iskrcavanje, i to bez objašnjenja. Muškarac je otvorio izlaz za nuždu i rekao: ''Idem preko krila!''

Nakon toga je sjeo na rub krila s ručnom prtljagom u rukama, dok ga je zemaljsko osoblje duže vremena nagovaralo da se vrati u avion.

''Odlučio je da više neće čekati'', rekao je Fernando Del Valle Vilalobos, koji je snimio muškarca kako izlazi iz aviona.

Pilot je prijavio incident, a na mjesto događaja stigla je i policija koja je uhitila Poljaka.