Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dodikovi zastupnici protiv revizije privatizacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvanredno zasjedanje parlamenta Republike Srpske (RS), za koje je bila predložena samo jedna točka dnevnog reda-revizija privatizacije završena je u petak čim je počela jer su zastupnici Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) premijera Milorada Dodika, koji čine većinu u Narodnoj skupštini RS-a, glasovanjem odbili predloženi dnevni red.

Predloženim dnevnim redom bila je planirana rasprava o reviziji privatizacije državnog kapitala u poduzećima i bankama u Republici Srpskoj u drugoj polovici 2006. i tijekom 2007. godine.

Pročitajte i ovo Hvar drama - 3 Tko laže? Drama oko vrijedne imovine na Hvaru: Općina se zgraža provalom, navodni vlasnik pokazuje pravne dokumente Slika nije dostupna Neslužbeni posjet Dodik pozvao Hrvate da se vrate i zajamčio im sigurnost

Mediji u BiH više su puta kritizirali Vladu RS-a, na čijem je čelu Milorad Dodik, da je u tom razdoblju pogodovala navodno nezakonitim privatizacijama.

Predstavnici najjače oporbene stranke u RS-u, Srpske demokratske stranke (SDS) postupak zastupnika Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika u petak u parlamentu tog entiteta ocijenili su dokazom da u RS "funkcionira jednostranački sustav".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene