Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos na vrhu

Dodik uspio u naumu: Vlada Republike Srpske podnijela ostavku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zahtjev predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika vlada je podnijela ostavku.

Vlada Republike Srpske podnijela je danas jednoglasnu ostavku na prijedlog premijera, a na zahtjev predsjednika Republike, izjavio je predsjednik Vlade u ostavci Aleksandar Džombić, piše Oslobođenje.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Zabrinuti za budućnost BiH Američko veleposlanstvo oštro reagiralo na Dodikove prijetnje: "Zajedno sa svojim ulizicama krši Daytonski sporazum" Milorad Dodik i suradnici Reakcije na Schmidtovu odluku Predstava za javnost ili razlog za brigu? Parlament Republike Srpske usvojio nacrt zakona koji bi im davao znatno veće slobode

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je kako će mandatar za sastav nove Vlade biti imenovan već danas, a nakon subote i sjednice Izvršnog odbora stranke SNSD, biti poznat i novi sastav Vlade.

>> Dodik ruši vladu RS: Treba joj novi impuls, a možda i novi ljudi

Još jučer su čelnici SNSD-a, DNS-a i SP-a postigli suglasnost oko ostavke Vlade. 'Ne bih volio da bilo tko pamti ovu Vladu kao Vladu bez impulsa, već po značajnim projektima i reformama koje je realizirala', rekao je predsjednik Vlade na odlasku Aleksandar Džombić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene