Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve je spremno

Ekskluzivno DNEVNIK.hr u Denveru: Ovako to izgleda iza kulisa posljednjih priprema!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zavirite u sveučilišnu dvoranu u Denveru gdje će se u srijedu prvi put sučeliti Barack Obama i Mitt Romney. Reporterka Dnevnika Nove TV Tatjana Krajač za Dnevnik.hr izvještava iz Denvera.

Na sveučilistu su u tijeku posljednje pripreme za prvu predsjedničku debatu. Kandidati će stajati jedan pored drugog, a ispred njih ce sjediti moderator Jim Lehrer.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za njega to znači nastavak progona Assange: Obama je vuk u janjećoj koži Slika nije dostupna 'Okupani' u plavo Ovako je izgledalo nebo iznad New Yorka nakon Obamine pobjede

>> Obama u tijesnom vodstvu pred Romneyem uoči prve debate

Tema prve debate unutarnja je politika. Ekonomija i stanje u državi zbog krize ono je što građane amerike najviše zanima. Nakon razgovora s brojnim analitičarima jasno je kako Ameriku ne zanima vanjska politika. Tek površno ih zanima mišljenje o zbivanjima u Siriji i na Bliskom istoku.

Posljednje ankete pokazuju kako je Obama u prednosti, ali ne prevelikoj. Debata u srijedu pokazat će koji je kandidat spremniji, ali i koji se zna građanima bolje prodati.

Pobjednik debate dobit će malenu prednost u trenutku u kojem se kampanja u Americi vodi isljučivo na televiziji i isključivo preko video spotova u kojima kandidati žestoko I otvoreno govore jedan protiv drugoga. Romney za razliku od Obame protiv sebe ima brojne medije i komičare koji se s njim otvoreno ismijavaju, što je uobičajena praksa u Americi.

Debatu ćete moći pratiti UŽIVO na našem portalu DNEVNIK.hr!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene