Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u susjedstvu

Đukanović traži hitnu istragu nakon prijetnji bombama u školama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Milo Đukanović pozvao je u srijedu sigurnosne strukture da hitno reagiraju i otkriju tko stoji iza prijetnji bombama u crnogorskim školama.

Crnogorske obrazovne institucije evakuirane su u srijedu nakon što su putem e-maila primile prijetnje da su u školama postavljene bombe.

Đukanović je poručio da sigurnost djece, kao najranjivije kategorije društva i svih građana, mora biti apsolutni prioritet države i svakog pojedinca.

Pročitajte i ovo Policijski službenici, CG DRAMA U SUSJEDSTVU Zbog dojave o bombama evakuirane osnovne škole diljem zemlje: "Mi ćemo se osvetiti, nitko neće ostati živ"

Pročitajte i ovo Prosvjed pomoćnika u nastavi prosvjed u zagrebu Pomoćnici u nastavi traže ista prava koja imaju profesori: "Gotovo da žive u školi, a nisu zaposlenici"

"Ne smijemo dopustiti da najvažniji proces jednog društva kakvo je obrazovanje, već suočen s problemima u funkcioniranju i udarom pandemije, trpi zbog onih koji namjeravaju izazivati izvanredne situacije i destabilizirati državu uoči izbora nove vlade, na pragu turističke sezone", napisao je Đukanović na Twitteru.

Pozvao je na hitno postupanje u rasvjetljavanju “ovih nemilih situacija i pronalaska nalogodavaca, organizatora i izvršitelja ovih nedjela".

U Crnoj Gori u četvrtak počinje sjednica parlamenta na kojoj bi trebala biti izabrana nova manjinska vlada koju će predvoditi premijer Dritan Abazović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene