Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAGA BEZ KRAJA

Đoković odradio saslušanje: Sljedeća stanica pritvor na tajnoj lokaciji do konačne odluke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi tenisač svijeta Novak Đoković pritvoren je u subotu uoči sudskog ročišta nakon što mu je Australija drugi put zaredom ukinula vizu.

Ministar imigracije Alex Hawke iskoristio je diskrecijsko pravo da odbije vizu prvom tenisaču svijeta Novaku Đokoviću. Tom srpskom sportašu sada prijeti deportacija i trogodišnja zabrana ulaska u zemlju.

Sudac Anthony Kelly odredio je na saslušanju u petak da Đoković ne može biti deportiran iz zemlje dok se ne završi sudski postupak.

Nakon razgovora s imigracijskim službenicima Đoković je odradio prvo ročište koje se održalo u subotu u 10:15 po lokalnom vremenu, odnosno u 00:15 po našem vremenu.

Drugo saslušanje je zakazano za nedjelju u 9.30 sati po lokalnom vremenu, odnosno u subotu u 23:30 sati po našem vremenu.

Tada bi, kako se očekuje, napokon trebala biti donijeta i konačna odluka u postupku, a tada će biti poznato i hoće li Đokovića deportirati iz Australije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SAGA SE NASTAVLJA Vučić Morrisonu: ''Zašto maltretirate Novaka i zašto se iživljavate ne samo nad njim, već i nad njegovom obitelji i čitavom jednom nacijom?''
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zanimljiva situacija Cijeli svijet se sprda na račun Đokovićeve situacije, svi imaju slične asocijacije  

Do novog saslušanja Đoković će biti u pritvoru na tajnoj lokaciji na kojoj će biti i do konačne odluke koja se očekuje u nedjelju, javlja CNN.

Njegov pravni tim želi da cijeli postupak što prije završi s obzirom na to da Australian Open počinje u ponedjeljak 17. siječnja. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene