Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vrištala je i tresla se'

DOČEKAO JE HOROR Htjela je samo uzeti grickalice iz hladnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Sjećam se boli koju sam osjećala u tim trenucima, a kasnije nisam osjećala noge, nisam mogla hodati i samo sam se tresla', prisjeća se Macie događaja iz travnja ove godine.

Tinejdžerica Macie Martinez iz Dripping Springsa u Teksasu postala je žrtvom nesvakidašnje nesreće. Ona je naime s roditeljima bila u kući jer su lokalne vlasti upozorili mještane na mogući tornado. U jednom trenutku odlučila je otići do kuhinje po grickalice jer je ogladnila, no tamo je dočekalo neugodno iznenađenje - udarila ju je munja točno kada je uhvatila dršku hladnjaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna smrtnost 10 do 30 posto Ako čujete grmljavinu - dovoljno ste blizu da vas udari grom: Donosimo nekoliko savjeta kako to izbjeći, ali i što ako netko u vašoj blizini ipak strada Slika nije dostupna Lovac na oluje VIDEO Snimio bliski susret s munjom kod Dubrovnika

Njezina majka je opisala ove užasne trenutke na stranici Go Fund Me.

'Odjednom sam čula zvuk poput eksplozije i Macie kako vrišti, a u životu nisam čula tako užasno vrištanje. U cijeloj kući nestalo je struje tako da nismo vidjeli dobro što se događa. Kada smo došli do nje vrištala je i tresla se', opisala je majka unesrećene tinejdžerice.

Otac je shvatio što se događa i hitno je odvojio kćer od izvora struje, zbog čega je i sam pretrpio opekline. To je bio jedini način jer je struja koja je u tom trenutku 'tekla' kroz tinejdžericu bila toliko jaka da ju je na trenutke paralizirala.

Virovitičko-podravsku županiju u 2 i pol sata pogodilo 2.500 munja

'Vrištala je bez prestanka, jako se tresla, a cijelo vrijeme nam je kuća bila u potpunom mraku. Nisam mogla vidjeti krvari li, i sama sam se tresla i plakala jer sam bila bespomoćna. Nisam mogla pomoći svom djetetu', opisala je potresena majka koja je na Gofundme.com-u priču objavila jer je prikupljala sredstva za skupi oporavak kroz koje Macie mora proći.

Obitelj je preživjela, ali su i otac i kćer pretrpjeli ozljede. Oboje su kasnije kao posljedicu osjećali trnce po tijelu, a Macie je dijagnosticiran sekundarni strujni udar i privremena paraliza. Na leđima joj je ostala rana za koju se vjeruje da je mjesto kroz koje je struja izlazila iz tijela.

Kasnije je ispričala da joj je to bilo najbolnije iskustvo u životu.

'Sjećam se boli koju sam osjećala u tim trenucima, a kasnije nisam osjećala noge, nisam mogla hodati i samo sam se tresla', prisjeća se Macie događaja iz travnja ove godine.

Otac je prošao nešto lakše, sa slabijim opeklinama po ruci. Pretpostavlja se da je usred nevremena struja iz munje koja je udarila u zemlju, raznim kablovima došla u kućanske aparate i tako doputovala do Macie.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene