Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srce, koje je prije 10-tak dana ispalo bolničarima, uspješno je transplantirano 28-godišnjoj Eriki Hernandez koja je puštena iz bolnice.


Srce, koje je uspješno transplantirano Eriki Hernandez, 10. siječnja je u prijenosnom hladnjaku stiglo u bolnicu. No pred samim ulazom u bolnicu dvojica bolničara su se spotaknula i hladnjak sa srcem im je pao na beton. No srećom, srce nije bilo oštećeno i sada kuca u tijelu 28-godišnje Erike.

Vezani članci Ilustracija Nakon teških optužbi bolnica u Čakovcu pokrenula internu istragu: "Ako se zaista dogodilo, ispričavam se zbog neugodnosti" Užasni uvjeti na Šalati VIDEO Otac objavio u kakvim uvjetima njegovo dijete čeka RTG na Šalati: "Da svaku kunu za doprinos zapalimo, bila bi bolje iskorištena"

Liječnici iz meksičke bolnice La Raza kažu da je operacija bila vrlo uspješna,a ravnatelj bolnice je naglasio da je broj donatora u Meksiku i Latinskoj Americi sve veći. Erika Hernandez je jedna od troje pacijenata kojima je transplantirano srce od početka 2012. Više od 8.000 ljudi je na listi čekanja samo za transplantaciju bubrega. U 2011. u Meksiku je obavljeno 11 transplantacija srca.

 

 


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju