Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred grada

Djevojčicu napao čopor od 20-ak pasa: Izgrizli je i strgali joj odjeću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krvoločni napad čopora pasa na osmogodišnju djevojčicu šokirao je jučer stanovnike naselja Bjelave.

Čopor od 20-ak pasa okomio se na djevojčicu nakon što je u društvu godinu dana starijeg brata izašla na ulicu da bi se igrala s ostalom djecom. Oko 18:30 sati srušili su osmogodišnjakinju s bicikla na beton i počeli gristi, piše Klix.

Pročitajte i ovo Ilustracija Okršaj na Božić "Ubili ste moju bebu": Njegov pas napao ljude, a on prijetio policajcu, umiješala se i nova liječnica Slika nije dostupna Krvoločni napad Strava kod Valpova: U nekoliko sati isti psi izgrizli djevojčicu i muškarca

Stravičan prizor promatrao je šokirani brat a majka S.A. i susjed su, začuvši krikove, izašli iz svojih kuća i pokušali otjerati agresivne životinje.

'Sin je bio s druge strane i gledao to sve. Da nije bilo susjeda koji je spasio moju kćer, mogla je tragično završiti. On ih je napao jaknom koju su psi također izgrizli, ali uspio ju je spasiti', prepričala je potresena S. A. Majka se pita kako će djecu nakon napada slati u školu ili ih pustiti da se opet igraju ispred kuće jer ju je strah otići i do obližnje trgovine. Napadnuta djevojčica zamotana je u zavoje, ali joj najveća rana koja se nalazi na stražnjici i dalje krvari.

Šokantan video: Za proslavu prvog dana ljeta Kinezi ubijaju tisuće pasa

'Zvala sam općinu i oni su mi rekli da znaju koji su to psi te kako su među njima sivi i bijeli pas koji su bijesni i poznati po tome da napadaju ljude. Zvala sam i udruge, nema koga nisam zvala. Ne razumijem druge roditelje koji dožive ovo što sam ja doživjela, a ne dignu svoj glas. Ne mogu vjerovati da psi imaju veća prava od djece', kazala je razočarana majka. Dodala je da su i susjedi u strahu za svoju djecu te da se čopor pasa koji je napao njenu kćer svakodnevno kreće njihovom ulicom.

'Iz organizacije su mi rekli da su psi sterilizirani, ali kakve to veze ima kada oni napadaju djecu. Tko će njih i nas sve zaštiti od toga', pita se zabrinuta majka. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene