Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon groznice

Djevojčica se neprestano smije već 12 godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Xu Pinghui, 13-godišnja djevojčica iz Kine, smije se već 12 godina i ne može prestati, objavili su danas kineski mediji, a prenosi The Sun.

Djevojčica uopće ne može govoriti od smijeha, a nekontrolirani smijeh počeo je nakon što je kao osmomjesečna beba dobila groznicu. Roditelji su sada već očajni u traganju za rješenjem problema. 'Za nas u tome nema nikakve radosti. Neprestano gledanje kako se smije za nas je tužnije nego da stalno plače', kaže otac Xu Weiming.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Sada im nadu pružaju liječnici koji su procijenili koji bi dio mozga mogao biti 'odgovoran' za stanje djevojčice, tj. koji je dio groznica oštetila. Xu sada očekuje CT pregled mozga za koji se liječnici nadaju da bi mogao potvrditi njihove sumnje, što bi značilo i konačni početak liječenja poremećaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene