Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo fatalne ozljede

Djevojčica progutala 33 magneta, uništili su joj utrobu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neke igračke nisu za djecu, a na vrlo neugodan način to su iskusili roditelji trogodišnje djevojčice iz Oregona.

Navedena djevojčica progutala je 37 magnetnih kuglica, odnosno Buckyball magneta (igračke za djecu), koji su u njezinoj utrobi formirali nešto što na prvi pogled liči na ogrlicu.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

>> U utrobi mu ostavili ručnike, sad će platiti 1,5 milijuna kuna odštete

Ipak, pažljiviji pregled liječnika otkrio je kako su se magneti u utrobi djevojčice spojili ne u želucu, već kroz crijeva i to na način da su formirali ogrlicu na rentgenskoj snimci, prenosi Huffington Post.

Crijeva djevojčice su se stisnula te su magnetne kuglice probile rupe u njima i trbušnoj šupljini, kako bi se spojile. Kirurg, nakon što je shvatio o čemu se radi izašao je pred roditelje, s jasnom porukom.

'Kirurg je izašao van i rekao nam da ne bi to napravio osim ako to nije izrazito nužno i dodao kako mora operirati našu kćer', rekao je Aaron Bushnell, otac djevojčice. Malenoj djevojčici prijetila je i smrt ukoliko ne dobije operativni zahvat, no na svu sreću sada se oporavlja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene