Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se tijelo

Djevojčica mrtva? Osumnjičeni za otmicu April danas uhićen zbog ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mark Bridger, muškarac koji je bio osumnjičen za otmicu 5-godišnje April Jones iz velškog grada Machynlletha, danas je uhićen pod sumnjom za ubojstvo.

46-godišnjak je u pritvoru od utorka, nakon što ga je policija dovela u vezu s otmicom djevojčice, piše Daily Mail. Jutros je uhićen pod sumnjom da je ubio April, a policija intenzivno traži njezino tijelo. Mark Bridger će tijekom dana biti ispitan.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem"

Policija je još jednom pozvala građane da se uključe u potragu te da jave i najmanju informaciju koja bi dovela do rasvjetljavanja slučaja.

Podsjetimo, već pet dana traje potraga za djevojčicom koja je zadnji put viđena u ponedjeljak poslijepodne u blizini svog doma kako ulazi u jedno vozilo.

>> Wales na nogama: Potraga za nestalom April i dalje traje, priveden osumnjičenik

Djevojčičin nestanak šokirao je ovaj mali velški grad. Stotine građana pridružile su se potrazi i pretražuju svaki kutak ovog grada i njegove okolice. U potragu je uključena i gorska služba spašavanja, te je područje koje se pretražuje znatno prošireno. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene