Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadaju se najboljem

Wales na nogama: Potraga za nestalom April i dalje traje, priveden osumnjičenik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je privela muškarca kojeg se dovodi u vezu s nestankom petogodišnje djevojčice April kojoj se u ponedjeljak poslijepodne gubi svaki trag.

April Jones u ponedjeljak poslijepodne igrala se s prijateljima ispred svoje kuće u velškom gradu Machylnllethu. Tada joj se gubi svaki trag, obitelj je shrvana, a cijeli grad se uključio u potragu za nestalom djevojčicom. 'Slomili smo se kada nam je netko uzeo našu prekrasnu djevojčicu April. Očajni smo i naši su životi stali. Molimo vas, ako imate našu djevojčicu, dopustite joj da se vrati kući', stoji u izjavi koju je obitelj Jones dala.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Nestala žena Traje potraga Jeste li je vidjeli? U Zagrebu je prije nekoliko dana nestala mlada Peruanka

Policija se sada nada da će doznati neke informacije od muškarca kojeg su sinoć priveli. neki izvori tvrde kako obitelj Jones poznaje privedenog muškarca. 'Priveli smo 46-godišnjeg muškarca s područja Machylnlletha. On se i dalje nalazi u policijskoj postaji i nadamo se da će nam pomoći u pronalasku malene April', rekao je novinarima policijski inspektor Reg Bevan.

>> Majka objavljuje drugu knjigu kojom financira potragu za Maddie

Djevojčičin nestanak šokirao je ovaj mali velški grad . Stotine građana pridružile su se potrazi i trenutno pretražuju svaki kutak ovog velškog gradića i njegove okolice. 'Ljudi nisu baš razgovorljivi, hodaju pognutih glava i traže April. Bojimo se najgoreg, ali se nadamo najboljem', rekao je jedan muškarac.

U potragu je uključena i gorska služba spašavanja, te je područje koje se pretražuje znatno prošireno, piše Reuters.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene