Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija FBI-a

FOTO Pedofil radio u školama 9 država: Velika potraga za žrtvama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
William James Vahey ubio se prošli mjesec, nakon 42 godine rada u školama diljem svijeta u kojima je, prema vlastitom priznanju, uspavljivao, a onda zlostavljao dječake.

Navodni zlostavljač djece koji je više od četiri desetljeća podučavao u školama diljem svijeta možda ima više žrtava nego misli, a do njih pokušava doći FBI, piše CNN. 

Pročitajte i ovo Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla" Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

William James Vahey ubio se u Minnesoti prošli mjesec, dva dana nakon što je sud dao dopuštenje vlastima da pregledaju njegov USB uređaj koji je navodno sadržavao slike seksualnih napada na djecu.

Na njemu su bile fotografije najmanje 90 žrtava koje datiraju iz 2008. godine, a FBI potiče navodne žrtve da im se jave. Na fotografijama su, procjenjuje se, dječaci stari između 12 i 14 godina koji spavaju ili su u nesvijesti.

Lider sekte odabrao deset djevojčica i seksualno ih zlostavljao

'Ovo je jedan od najplodnijih navodnih predatora kojeg smo ikad vidjeli', rekla je specijalna agentica Shauna Dunlap.

Inače, Vahey je s podučavanjem u privatnim školama počeo 1972. godine. Tijekom 42 godine podučavao je djecu u devet zemalja.

Pedofilu dopuštaju da u laptopu drži intimne fotografije zlostavljane djevojčice!

Zlostavljača je otkrila njegova spremačia koja je njegov USB uređaj predala školi, a kada je FBI muškarca suočio s fotografijama navodno je priznao da je kroz cijeli svoj život zlostavljao dječake kojima je prije zlostavljanja davao tablete za spavanje. Dječacima je u devet zemalja predavao više predmeta i trenirao ih košarku, te često s njima odlazio na prekonoćne izlete.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene