Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduzeli mu unuka

Djed odveo 10-godišnjeg unuka na tetoviranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jerry Garrison s Floride je odveo svog 10-godišnjeg unuka na tetoviranje ne računajući na to da bi zbog toga mogao imati ozbiljnih problema.

Garrison tvrdi da svatko u njihovoj obitelji ima istetovirane inicijale na nekom dijelu tijela te da ne vidi problem u tome što je dopustio svom unuku da učini isto, piše Huffington post.

Pročitajte i ovo Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje Satelitska snimka uragana Idalia Građani se evakuiraju Dramatična snimka iz svemira: Uragan ide prema Floridi, ima putanju koja nije viđena više od 170 godina - "Ovo mi je prvi zbog kojeg sam zbilja zabrinut"

Kada su predstavnici državnog Odjela za djecu i obitelj pokucali na Garrisonova vrata s drugim optužbama, uočili su tetovažu na desnoj nozi dječaka. Malenog dječaka i ostalu unučad su odmah oduzeli i smjestili u dom dok se ne završi istraga, a starac je priveden. No, glasnogovornik Odjela tvrdi da djeca nisu oduzeta zbog tetovaže, već zbog drugih problema.

>> Nije mogla platiti prometnu kaznu pa joj oduzeli unuka

'Nisam shvaćao zašto je tetovaža toliki problem', rekao je starac koz suze. 'Moj mali unuk me nazvao i rekao da je jako uplašen, da jako želi ići kući. Kada primite takav poziv od djeteta, želite otići do njega, snažno ga zagrliti i reći mu da je sve uredu, ali ja to ne mogu. Ovo je najgora bol koju sam osjetio u cijelom životu', dodao je Garrison.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene