Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majke lezbijke

Dječaku daju lijekove za odgodu puberteta jer želi postati djevojčica?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lezbijski par iz Kalifornije tvrdi da njihov 11-godišnji sin Tommy, koji navodno želi biti žensko, prima blokadu hormona koja odgađa početak puberteta kako bi dijete imalo više vremena za odluku o svom spolu.

Oni koji podržavaju pothvat ovih roditelja tvrde da terapija blokade hormona ima minimalne nuspojave te da je prikladna za dijete koje je nesigurno u svoj spol. No, kritičari smatraju da je 11-godišnjak premlad da donosi tako velike životne odluke i da ga roditelji ne bi trebali ohrabrivati.

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

'Ovo je zlostavljanje djece. To je poput izvođenja liposukcije na anoreksičnom djetetu', rekao je dr. Paul McHugh, profesor psihijatrije na sveučilištu John Hopkins, piše Fox News. 'To je poremećaj uma, a ne tijela. Rješavanje problema na ovaj način nije suočavanje s problemom koji doista postoji', rekao je dr. McHugh.

Tommyjevi roditelji, točnije majke Moreno i Lobel, kažu da podupiru svoje dijete i da osjećaju da je ovo najbolji način za njega da pronađe odgovor na pitanje koje ga muči cijeli život. Dodale su kako mu žele dati vremena da istraži identitet ženskog roda s kojim se on poistovjećuje, piše Fox News.

Thomas je za sebe počeo govoriti da je djevojčica kada je imao tri godine, tvrde Moreno i Lobel.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene