Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Osjećao se ugroženim'

Tragedija: Dječaka koji je preživio tornado u Oklahomi ubio - pas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petogodišnjeg dječaka, koji je preživio strašni tornado u Oklahomi, ubio je pas tijekom boravka kod prijatelja obitelji.

Tragičan događaj dogodio se proteklog vikenda, u subotu, u Arkansasu, nakon što je dječaka napao pobješnjeli bull mastif. Vlasnici psa su prijatelji dječakove obitelji, kod kojih je nesretno dijete boravilo, dok su se njegovi roditelji vratili u Moore, u Oklahomi, kako bi počeli s obnovom kuće, prenosi cbslocal.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pogledajte VIDEO Snimka iz središta TORNADA! Slika nije dostupna Obećao pomoć Amerike Obama žrtvama tornada u Oklahomi: 'Nećete biti sami'

>> Razoran tornado odnio 24 života jer su skloništa preskupa

'Pas je vjerojatno napao jer se osjećao ugroženim', rekao je zamjenik šerifa Scott Hinojosa. Lynn Geiling (50) i njezin suprug pokušali su psa maknuti s dječaka, no pas je nastavio napadati i zadao je teške ozljede glave i vrata dječaku, od kojih je on na kraju i umro.

S dječakom je kod Geilngovih ostala i njegova dvogodišnja sestra, a njihovi roditelji su u potpunom šoku. Pas je u međuvremenu uspavan.

Podsjetimo, prošlog mjeseca razoran tornado ubio je 24 osobe u Morreu u Oklahomi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene