Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Povratak u tužnu stvarnost sirotinje

Dječaka iz 'Slumdog Millionaire' pretukao otac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Azharuddin Mohammed, 10-godišnji dječak iz Indije koji je proteklog tjedna doživio zvjezdane trenutke na dodjeli Oscara u Hollywoodu gdje je film 'Slumdog Millionaire', u kojem je i sam glumio, poharao konkurenciju, već se suočava s brutalnom stvarnošću života u svojoj sirotinjskoj četvrti.

Dječak se prije nekoliko dana vratio kući u Indiju, u svoju sirotinjsku četvrt i životu koje opisuje nagrađeni film. Dočekan je kao heroj, no dječaka je cijela ta pompa umorila pa je zamolio oca da bude malo sam kako bi se odmorio. To je razbjesnilo 45-godišnjeg Ismaila. Dječak je prvo dobio šamar, nakon čega je otac navalio na njega udarajući ga rukama i nogama. Nesretni dječak plakao je pokušao se braniti, no otac je bio nemilosrdan, ne obračajući pažnju ni na dječakovu majku koja ga je preklinjala da prestane tući sina.

Pročitajte i ovo Ohad Munder poletio ocu u zagrljaj bio u zatočeništvu hamasa VIDEO Pogledajte dirljivi trenutak u kojem je oteti dječak nakon sedam tjedana poletio ocu u zagrljaj Slika nije dostupna Uoči Oscara Otac joj se bori za život: Pitanje je hoće li Scarlett sutra predati kipić

Podivljalog oca od dječaka su odvukli susjedi, nakon čega je Azharuddin otrčao iz kuće. 'Azharuddinova oca uznemirilo je što ga je dječak zamolio da ostane sam kako bi se odmorio. Taj dan nije išao u školu kako bi se oporavio od napornog putovanja iz Los Angelesa i veselog dočeka te je naprosto želio da sve to prestane. Ismail je podivljao i počeo tući dječaka. Sve je izgledalo baš kao neka scena iz filma u kojem je mališan glumio', opisao je mučan događaj jedan susjed i očevidac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene