Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istražuju se okolnosti

Užas u susjedstvu: Dječaka (8) usisao odvod bazena, izvukli su ga tek nakon dva sata

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dogodila se tragedija u Terme di Cretone nedaleko od Rima. Odvod bazena usisao je osmogodišnjeg dječaka.

Dvadesetak  kilometara od Rima, u Terme di Cretone preminuo je osmogodišnji Stephan, koji je ondje bio na odmoru sa svojom obitelji.

Tragedija se dogodila u četvrtak predvečer kada je dijete usisao odvod bazena zbog čega se osmogodišnjak utopio. 

Nakon što su zvučni signali upozorili goste da se bazeni uskoro zatvaraju i da krenu prema izlazima, dijete je palo u vodu.

Pročitajte i ovo Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji

Ubrzo je završio na dnu odakle ga je povukla odvodna cijev, piše talijanski Corriere della Sera.

Ubrzo su stigli i zdravstveni djelatnici te vatrogasci, ali zbog prejakog pritiska vode nisu ga uspjeli spasiti. Tek nakon dva sata izvukli su Stephanovo tijelo, osmogodišnjak je tada već preminuo.

Pročitajte i ovo Giorgia Meloni Ljetovanje u Albaniji Premijerka u misiji spašavanja ugleda svoje zemlje: "Idite i platite račun ovim idiotima, molim vas"

Prema prvim informacijama, dječak je upao u bazen kada su se rezervoari čistili i praznili, a istražitelji pokušavaju odgonetnuti je li Stephan ronio ili pao u vodu te zašto su pokrenuli sustav za čišćenje ako je oko bazena još uvijek bio velik broj gostiju. 

Djetetovo tijelo je na obdukciji, a provjerava se i ispravnost odvodnog sustava ne bi li se otkrilo što se zapravo dogodilo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene