Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabar dječačić

Priča iz pakla Nairobija: Dječak očitao bukvicu teroristu, 'zaradio' čokoladu i ispriku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabri Elliot našao se s majkom i sestrom u paklu trgovačkog centra Westgate kad su u njega uplai teroristi i ubili 62 osobe. Elliot se nije libio očitati im bukvicu.

Nakon stravičnog pokolja u trgovačkom centru glavnom gradu Kenije u kojem je živote izgubilo 67 osoba, javljaju se preživjeli s nevjerojatnim pričama.

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Jedna od najdojmljivijih priča je ona dvoje djece iz Velike Britanije i njihove majke koja ih je štitila od kiše metaka te pritom bila ranjena u nogu. Začudo, šestogodišnja Amelie i četverogodišnji Elliot od terorista su dobili čokoladice ali is ispriku, prenosi CBS News. 'Molim te, oprosti, mi nismo čudovišta', rekao je jedan počinitelj dječaku.

>> Okončan lov na teroriste: 'Posramljeni su i poraženi'

Teroristi su, ušavši u supermarket rekli da sva preživjela djeca mogu otići. Amber je ustala sa svojom djecom kako bi ih spasila, no tada se maleni Elliot suprotstavio teroristima. 'Ti si loš čovjek, pusti nas da odemo', rekao je Elliot jednom od njih nakon čega je ovaj njemu u njegovoj sestri dao čokoladice.

'Rekao mi je da se preobratim na islam i pitao me 'Opraštaš li nam? Opraštaš li nam?' Dakako, rekla sam sve što je bilo potrebno kako bi nas pustio, rekla je 35-godišnja Amber, majka Amelie i Elliota.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene