Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gledao TV show o sebi

Dječak od 180 kilograma skoro se ugušio od plača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedavno smo pisali o ruskom dječaku, koji s navršenih 13 godina ima nevjerojatnih 180 kilograma težine, a najnovija vijest je da se Saša Pehtelev zamalo ugušio gledajući TV emisiju o samom sebi.

Prošlog petka Saša je primljen u bolnicu u Volgogradu, nakon što se počeo gušiti i nakon što su mu noge počele oticati. Prethodno tome, dječak je bio prikovan za krevet punih sedam dana, a kako bi ga se iznijelo iz stana, bilo su potrebna čak petorica snažnih muškaraca, odnosno tim spasitelja. Saša je prebačen na odjel intenzivne njege u dječjoj bolnici.

Pročitajte i ovo San-nakji Potreban je oprez Čovjek se ugušio jedući jedno od najopasnijih jela na svijetu: Dojurila hitna pomoć, ali nije mu bilo spasa Screenshot Dramatični trenuci VIDEO Dječak na rubu smrti, majka paničari, a policijska kamera otkriva što je napravio policajac

>> S 13 godina ima 180 kilograma

Doktori navode kako nesretni dječak pati od Prader Willijevog Sindroma (PWS), koji je rijedak genetski poremećaj, a isto tako vjeruju kako pati i od dijabetesa. Njegova baka, Vera Konovalova, rekla je kako mu se zdravlje naglo pogoršalo nakon TV showa 'Let Them Talk', koji je bio posvećen upravo njemu, piše ruska Pravda. 'Saša je pametan dječak. počeo je plakati dok je gledao show, jer je žena koja je govorila u njemu lagala, rekavši kako on nikad ne izlazi van, da nema prijatelja te da se nitko ne brine o njemu, što nije istina', objasnila je baka Vera.

Liječnici krive baku za loš utjecaj

Liječnici misle drugačije i navode kako ne postoji krevet u zgradi u kojoj Saša živi, koji može podnijeti njegovu težinu i koji bi mu odgovarao. 'Mislim da je njegova baka loše utjecala na njega nakon TV emisije, jer je u njoj prikazana kao loša osoba', rekla je liječnica Klavdija Nikitenko. Podsjetimo, prije tri godine Saša se počeo iz mjeseca u mjesec sve više debljati. Stalno je bio gladan i nikako se nije mogao zasititi. Tako sada na svojih 158 centimetara visine ima 180 kilograma, a opseg u struku iznosi čak 220 centimetara. A njegov problem se sve više pojačava jer svaki mjesec dobije dodatna dva i pol kilograma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene