Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I još se deblja

S 13 godina ima 180 kilograma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saša Pehtelev je bio posve uobičajeno rusko dijete sve dok mu prije pet godina nije umrla majka, a ubrzo nakon toga ga je napustio i otac.

Prije tri godine se počeo iz mjeseca u mjesec sve više debljati. Stalno je bio gladan i nikako se nije mogao zasititi. Tako sada na svojih 158 centimetara visine ima 180 kilograma, a opseg u struku iznosi čak 220 centimetara. A njegov problem se sve više pojačava jer svaki mjesec dobije dodatna dva i pol kilograma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna REFERENDUMSKI POTPISI Iz APIS-a se ogradili od ''curenja'' informacija: ''Ništa u cijelom procesu s potpisima nije kompromitirano'' Otkriven razlog napada na Milorada Pupovca (Foto: Dnevnik.hr) - 3 iznenađujuće OBJAŠNJENJE Napadač na Pupovca otkrio zašto ga je gađao hranom: "Moja je žena sjedila na kavi..."

O njemu se brine baka koja mu pokušava uglavnom pripremati povrće, ali Saša zahtijeva konkretnu hranu, uglavnom meso. Sve se teže kreće pa uglavnom samo gleda televiziju. Sada ima i sve više problema sa zdravljem. Nedavno je morao operirati nogu a počinju mu se pojavljivati i problemi sa srcem. Liječnici su nedavno otkrili da je za Sašino stanje kriv Prader-Willijev sindrom, odnosno greška na 15. kromosomu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene