Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješno uklonjen

Dječak na leđima imao tumor teži od sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnji dječak iz Meksika oporavlja se od operacije kojom mu je odstranjen ogroman tumor koji je težio nevjerojatnih 15 kilograma.

Jesus Gabriel nakon operacije izgledao je kao sasvim uobičajen dvogodišnjak, piše AP. Igrao se s majkom u meksičkoj bolnici gdje su liječnici uspješno uklonili benigni težak čak 15 kilograma.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki uspjeh liječnika UZNEMIRUJUĆE SNIMKE Ivanki odstranili tumor težak 20 kilograma: ''Mislila sam da imam višak kilograma'' Ilustracija Vjerovali ili ne Bizaran slučaj: Liječnici pacijentici odstranili cistu toliko veliku da nije stala u CT skener

Gabriel sada ima 12 kilograma, a prije operacije težio je čak 27. Dječak je rođen s benignim tumorom na desnom strani leđa, a kako je Gabriel rastao, rastao je i tumor.

14. listopada tim od osam kirurga odstranio je tumor u maratonskoj operaciji koja je trajala deset sati. 'Ovo je vjerojatno jedan od najvećih tumora ikada odstranjenih, ne samo u Meksiku nego na svijetu', rekao je doktor Jose Luis Quintero Curiel. Dodao je kako je dječak odlično podnio operaciju i nada se vrlo brzom oporavku.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene