Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova brutalna snimka

Dječak iz redova IS-a ubio 'izraelskog špijuna'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Islamska drava objavila je video još jednog pogubljenja. Ovoga puta ubojica je - dijete.

Islamska država definitivno zna kako privuči pažnju svjetskih medija. Osim što ubijaju zapadne novinare i humanitarce znajući da će time dobiti veliku svjetsku pažnju, ovoga puta su za ubojicu postavili - dječaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Njemačkoj Nakon nekoliko sati potrage na farmi pronađeno tijelo šestogodišnjeg dječaka Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju"

Evo zašto su taoci tako mirni na snimkama smaknuća

Na početku su na društvenim mrežama objavili isječke iz videa kako dječak drži pištolj uperen prema 19-godišnjem Muhamedu kojeg je IS optužio da je pripadnik izraelske obavještajne službe. Oni tvrde da je mladić došao u Siriju i stupio u njihove redove kako bi zapravo špijunirao Palestince koji su se pridružili IS-u.

Kasnije je objavljen cijeli video na kojem se stariji pripadnik IS-a govori na francuskom upućujući prijetnje Židovima u Francuskoj. Dječak potom ubija hicem iz pištolja 19-godišnjeg taoca. A onda ispaljuje još nekoliko metaka u njegovo tijelo.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija identifikacijskih dokumenata na kojima piše da je Muhamed pripadnik Mosada. No prošlog mjeseca je njegov otac to demantirao. Kaže da je njegov sin otišao u Siriju da se bori na strani Islamske države. No nakon nekog vremena obuke mladić je želio da se vrati nazad kući. Upravo to njegov otac smatra razlogom zašto su ga na kraju ubili.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene