Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napravili si reklamu?!

Dječak iz balona: Napravili smo to za 'show'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnji Falcon Heene čiji je navodni let balonom pratio cijeli svijet, a koji je kasnije pronađen na tavanu obiteljske kuće, tijekom intervjua za CNN potaknuo je spekulacije da je sve bilo pomno isplanirano od strane njegvoih roditelja.

Tijekom intervjua uživo na CNN-u Falcon je rekao kako je dok se skrivao čuo kako ga roditelji i braća dozivaju. Za to vrijeme, spasitelji su ulagali nadljudske napore da sigurno prizemlje balon. Falconov otac Richard ga je tijekom intervjua upitao: 'Zašto nisi izašao ako si čuo da smo te zvali?', na što je dječak odgovorio: 'Pa rekao si mi da smo to napraviti za show'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija potvrdila Istraga gotova: Slučaj 'dječaka iz balona' je prijevara Slika nije dostupna 'Sve za show' Očekuje se optužnica protiv oca dječaka iz balona

>> VIDEO: Dječak iz balona pronađen skriven na tavanu

Nakon intervjua otac je rakao kako nema pojma što je njegov sin mislio kada je to rekao i odlučno porekao da je cijela stvar bila prijevara, tj. reklama za obitelj koja se, između ostalog, bavi i lovom na oluje. 'Kako me tako nešto možete pitati nakon svega što smo danas proživjeli? Ne, nije bilo tako', kazao je Richard Heene. Prije intervjua, i šerif iz Fort Collinsa kazao je kako nije bilo dokaza da je posrijedi prijevara. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene