Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelj trgovaca drogom ostala je bez arsenala oružja nakon što je njihov devetogodišnji dječak došao u školu s pištoljem i tako doveo policiju do kuće pune smrtonosnog oružja.


Dječak je u školu došao s pištoljem u školskoj torbi, no to su primjetili njegovi prijatelji iz razreda pa su javili policiji koja je devetogodišnjaku oduzela pištolj napunjen mecima poznatim po nazivu "ubojice policajaca" jer su napravljeni da probiju pancirni prsluk.

Vezani članci Policija, ilustracija Muškarac puškom prijetio djeci i prolaznicima, vikao da je sin poznatog teoretičara zavjera: "Ja sam sin Davida Ickea!" Škola u koroni, ilustracija U škole se vratilo kihanje i šmrcanje, no ove godine uz reakcije vršnjaka: "Upućuju im se kojekakvi komentari. Dijete se osjeća loše, ni krivo ni dužno"

>> Opasna revolucija: Oružje možete isprintati u vlastitoj kući!

Policija je potom otišla u kuću dječakove obitelji i tamo pronašla pravi arsenal oružja. Tu je bilo raznih pištolja i pušaka, uključujući kalašnjikov i strojnicu uzi, zatim vojničkih uniformi, desetak prijenosnih radio stanica i dva automata za brojenje novčanica.

Naoružani muškarac uspio je pobjeći iz kuće vidjevši policiju, a jedna žena je uhićena. Dječak je odveden na skrb socijalnim radnicima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook