Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To je vandalizam'

Napadnut direktor 'Gorenja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktor slovenskog koncerna 'Gorenje' Franjo Bobinac dobio je ozljede glave u napadu triju nepoznatih osoba bejzbol palicama, a oduzet mu je i mobilni telefon, objavila je u subotu komercijalna televizijska postaja POP-TV.

Napad se dogodio u petak oko 22 sati nedaleko Bobinčeve kuće u Preboldu, a u Celju su mu sanirane ozljede. Napad se dogodio u blizini sportskog igrališta, na putu koji direktor jedne od najvećih slovenskih tvrtki i uglednog proizvođača kućanskih aparata koristi za šetnju.

Pročitajte i ovo WaveActive perilice i sušilice rublja dizajnirane su kako bi pojednostavnile život - 4 Pokrovitelj Gorenje Zaigrajte Kuglolov! Osvojite magičnu perilicu Gorenje za svježe oprano rublje na daljinu dok vi uživate u adventu Ilustracija U malo više od dvije godine Direktor iz Preloga oštetio tvrtku za više od dva milijuna eura: Novac sebi isplaćivao na račun

Policija događaj istražuje kao pljačku i nastavlja istragu. Bobinčev predstavnik za tisak u razgovoru za komercijalnu televizijsku psotaju POP-TV sugerirao je da se radi o 'vandalizmu' koji nema veze s mogućim prijetnjama vezanim na velika otpuštanja radnika zbog smanjenih narudžaba, te najavio da će se Bobinac u ponedjeljak pojaviti na radnom mjestu jer su ozljede lakše i da se dobro osjeća. Gorenje je ove godine zbog ekonomske krize i pada izvoza otpustilo oko 300 zaposlenih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene