Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Korupcija u Brazilu

Dilma Rousseff suspendirala dva pomoćnika ministra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi korupcijski skandal zatresao je Brazil nakon što je predsjednica Dilma Rousseff, javlja Telegraph, suspendirala dva pomoćnika ministra prometa Alfreda Nascimenta. Suspendirani dvojac navodno je u svoj džep stavljao pet posto od svakog projekta koji je pristizao u ministarstvo.

Ipak, predsjednica nije izgubila povjerenje u ministra Nascimenta jer je, prema njezinim saznanjima, upravo on odgovoran za rješavanje ovog korupcijskog skandala. Ali njezino povjerenje u ministra prometa moglo bi je dovesti u veće probleme s ostalim koalicijskim partnerima, točnije s njih 10 koji joj osiguravaju ostanak na vlasti.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Poslao poruku biračima Milanović: “Rijeke pravde dolaze, oprat će ovu ustajalu smrdljivu Plenkovićevu močvaru“ Zoran Milanović objava na facebooku Oglasio se Milanović: "Ljudi, oni kradu i svima nam se smiju"

Osjećaju nesklada svakako je pridonio i ministar obrane Nelson Jobim koji je prije nekoliko dana izjavio kako mora surađivati s nebrojeno mnogo "idiota". Podsjetimo, Jobim je predsjednik najveće brazilske stranke PMDB i jedan od 10 koalicijskih partnera predsjednice Rousseff, a nakon sastanka s njom izjavio je da su komentari o "idiotima" bili upućeni novinarima. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene