Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Njima pakao tek predstoji'

SNIMKA AKCIJE GROM 1 Vučić: Negdje smo nailazili na BLINDIRANA vrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Privedeni su veliki dileri droge u Beogradu, te osobe koje su osumničene da su se bavili dijelima kojima se "ugrožavaju osobna i imovinska sigurnost građana".

Kako doznaje B92, koordinirana akcija policije i tužiteljstva započela je jutros u 4:30 sati, a cilj joj je razbijanje narko-skupina pa je policija ušla u više od tisuću objekata.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

Privedene su osobe koje se bave dilanjem droge, ali i drugim kaznenim djelima kojima se 'ugrožavaju osobna i imovinska sigurnost građana'.

Akcija se provodi prema zahtjevu Ureda za koordinaciju službi sigurnosti koji vodi prvi i najmoćniji čovjek Srbije, Aleksandar Vučić.

Prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je kako je u akciji privođenja narko dilera privedeno 128 osoba, što će s prethodnom sličnom akcijom to biti oko 500 privedenih, a onima koji su pobjegli i skrivaju se od policije poručio je da 'im pakao tek predstoji'.

Dodao je i kako će se u Srbiji ponavljati akcije protiv narko-dilera sve dok se 'potpuno ne izliječe od te pošasti'.

Dodao je kako je tijekom akcije policija nailazila na blindirana vrata na nekim stanovima i kućama, te kako među uhićenima ima 'značajnih imena'.

VIDEO Snimke srpske policije: Pogledajte uhićenja narkodilera

Razbijen NARKOLANAC: Jedan osumnjičenik pokušao pregaziti policajca

Prošla akcija Grom, provedena je 6. prosinca i u njoj su procesuirane 274 osobe iz narko-miljea Srbije i zaplijenjeno je puno oružja, a rasvijetljeno je i nekoliko teških zločina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene