Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susjedi su saznali

Diler tuži policiju jer je kao primjer ostalima 'osvanuo' na letku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski narko diler najavio je da će tužiti policiju nakon što su ga, kako je rekao, 'ponizili' jer su njegovim susjedima rekli da je završio u zatvoru.

Policija je ime i fotografiju 22-godišnjeg Lukea Walsh-Pinnocka stavila na 'imenuj i posrami' letak i poslala ga na 1.500 adresa. Pinnock tvrdi kako su na taj način prekršena njegova ljudska prava i traži odštetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu" Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!"

Zbog dilanja kokaina i heroina optužen je na četiri godine zatvora, a letcima je policija vijest proširila po njegovoj četvrti u sjevernom dijelu Londona, piše News.com.au. Na letku je pisalo: 'Pojedinci koji dilaju drogu će biti uhićeni i procesuirani. Osoba gore na slici (op.a. Walsh-Pinnock) je primjer takve policijske prakse'.

Njegovi roditelji su se također požalili. 'Luke je ponižen u svojoj zajednici, što se protivi ljudskim pravima. Ovo će ići na sud. On je dobar dečko, koji je ljubazan prema svojoj obitelji', rekao je prijatelj njegove majke.

>> VIDEO: Pao golub diler

Scotland Yard je potvrdio kako je primio 'prigovor člana obitelji u vezi letaka'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene