Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Rusiji s ljubavlju

VIDEO Pogledajte kako Gerard Depardieu izgleda u ruskoj narodnoj nošnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Depardieu se s ruskim predsjednikom zagrlio kao da su stari znanci, a nakon toga je odjenuo i tradicionalnu rusku nošnju.

Popularni francuski glumac Gerard Depardieu danas je posjetio Saransk koji se nalazi istočno od Moskve. Glumca su u zračnoj luci dočekale žene odjevene u tradicionalne nošnje, a onda je otišao u lokalno kazalište gdje je dobio veliki aplauz kada je i sam odjenuo tradicionalnu rusku nošnju.

Pročitajte i ovo Utrka konobara u Parizu - 3 Uoči Olimpijskih igara VIDEO Nasmiješeni, uzbuđeni, usredotočeni: Dvjesto konobara utrkivalo se središtem Pariza Ilustracija Nakon Moskve Francuska podigla upozorenje na terorizam na najvišu razinu

Nakon što mu je predsjednik Rusije Vladimir Putin osobno odobrio stjecanje ruskog državljanstva, Depardieu je izvadio putovnicu, a sinoć je na Putinovom crnomorskom imanju u Sočiju sa svojim novim državnim poglavarom i večerao.

Kamere su ih snimile kako se poput starih znanaca srdačno grle, nakon čega su uz ugodno ćaskanje prionuli poslu, tj. konzumaciji hrane. Čime su točno omastili brk, nije objavljeno.

>> Depardieu: Volim Rusiju!

Kako prenosi BBC, Depardieu se odrekao francuskog državljanstva zbog neslaganja s odlukom novog predsjednika Francoisa Hollanda o uvođenju stope poreza od čak 75 posto, koja se odnosi na sve građane s godišnjim prihodima većim od milijun eura. Optužio ga je da kažnjava uspjeh, kreativnost i talent.

Reagirajući na njegov odlazak u Rusiju, francuski premijer Jean-Marc Ayrault taj je čin nazvao 'jadnim i nedomoljubnim'.

U zahvali Putinu što mu je odobrio stjecanje državljanstva, Depardieu je pak napisao da je Rusija velika demokracija, 'a ne država čiji premijer svoje građane naziva jadnicima'. U međuvremenu je stigao snimiti i reklamu za kreditnu karticu Sovjetske banke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene