U trenucima kad je započinjao povijesni summit između američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog predsjednika Kim Jong Una, već pomalo zaboravljeni bivši NBA košarkaš Dennis Rodman dao je emotivni intervju za CNN.


Dennis Rodman intervju za CNN dao je upravo iz Singapura, gdje je summit između Trumpa i Kima održan i na kojem je potpisan dokument, čiji sadržaj još nije otkriven javnosti.

Vezani članci Trumpdeve Ameri imaju originalan način strašenja susjeda, pogledajte jezive Trumpdeve Donald Trump Trump napao glavnog američkog stručnjaka za zarazne bolesti: ''Ljudi su umorni od slušanja Faucija i svih tih idiota''

"Ovo je divno, divno, divno. Kada sam se vraćao kući iz Sjeverne Koreje, imao sam toliko prijetnji smrću, nisam se smio vratiti, ali oduvijek sam vjerovao u tu zemlju. Držao sam glavu uspravno jer sam znao da će se stvari promijeniti i bio sam jedini. Danas je odličan dan za sve, Singapur, Tokio, Kinu, za svakoga. I ja sam tu da to vidim, presretan sam", rekao je Rodman.

CNN-ova voditelja je zanimalo što piše na Rodmanovoj kapi, no čim je kamera približila kadar, jasno se vidio Trumpov slogan iz predsjedničke kampanje - "Make America Great Again" (Učinimo Ameriku ponovno velikom).

Rodman je tijekom intervjua i zaplakao ponesen emocijama, a za Kim Jong Una i dalje ima samo pozitivne komentare i riječi. Naglašava kako sjevernokorejski lider svoju zemlju želi unaprijediti te dodaje kako Sjevernokorejci imaju srce, dušu i vole jedni druge.

"Mislim da ta zemlja obično čuje ljude koji uvijek lažu, varaju i nisu pouzdani. Mislim da ako predsjednik Trump dođe s velikim srcem i to primijeti i Kim Jong Un, onda neće biti bitni ni ratovi, mržnja i sve ono što se dogodilo u prošlosti", poručio je Rodman.

S obzirom na to kako je summit prošao, čini se da se stvari kreću upravo u tom smijeru.