Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuspjeli test

DEBAKL RUSKE VOJSKE Ispalili raketu koja se odmah srušila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusku vojsku opet su snašli problemi s raketama klase Bulava.

Ruska krstareća raketa nije ispravno funkcionirala i srušila se u utorak blizu sela na sjeverozapadu Rusije, objavilo je ministarstvo obrane, što je protivno izvješću lokalnog medija da se srušila na trokatnicu te izazvala požar.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Ilustracija Ruska paravojna organizacija Satelitske snimke otkrile nove građevine u bazi plaćeničke vojske: Posljednjih mjeseci kruže oglasi za novačenje...

"Incident nije izazvao nikakvo razaranje ili ozljede", objavilo je ministarstvo i dodalo da se provodi istraga, javlja agencija Tass.

Priopćenje proturiječi portalu News 29 koji je izvijestio da se raketa srušila na trokatnu stambenu zgradu i izazvala požar. Portal je prikazao zgradu u plamenu u području Arhangelska uz objašnjenje da je to dio vojnog kompleksa u selu Nionoksa.

News 29 je izvijestio da, prema prvim podacima istrage, nitko nije ozlijeđen.

S ruskom klasom balističkih raketa Bulava bilo je niz teškoća, a među njima je problem nefunkcioniranja pri lansiranju. Te su rakete razvijene prije nekoliko godina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene