Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaštita tamošnjih kartela?

Darko Šarić iz Afrike prebjegao u Latinsku Ameriku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Šarić, za kojim je Interpol raspisao tjeralicu, prebjegao je iz Južne Afrike u Latinsku Ameriku, objavio je Press.

To se, između ostalog, navodi u informaciji koju je jedna zapadnoeuropska agencija u petak dostavila Sigurnosno-informativnoj agenciji, piše Press online.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Šarić je odlučio otići u Latinsku Ameriku u kojoj je jako uporište narko-kartela. 'Štite ga najveći kokainski narko-bosovi i sve mu je teže ući u trag', navedeno je u tajnoj depeši, koja je krajem prošle nedjelje stigla u BIA.

>> Srpski narkobos Darko Šarić naručio ubojstvo Tadića i Dačića!

To se, između ostalog, navodi u informaciji koju je jedna zapadnoeuropska agencija u petak dostavila Sigurnosnoj-informativnoj agenciji.

Podsjetimo, Darku Šariću sudi se u odsustvu po optužnici da je organizator šverca kokaina iz Južne Amerike u Europu,te da je ponudio 10 milijuna eura za glave ljudi koje smatra najzaslužnijima za propast njegovor klana.Među njima je i bivši predsjednik Srbije Boris Tadić.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene