Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 10 milijuna eura

Srpski narkobos Darko Šarić naručio ubojstvo Tadića i Dačića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanska policija je na nogama. Odbjegli narkobos Darko Šarić ponudio je nagradu od 10 milijuna eura za ubojstvo šestero najviših državnih dužnosnika koje je optužio za krah svog narkoimperija.

Među osobama s 'liste za odstrel' su i bivši predsjednik Boris Tadić i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić. Prijetnju je otkrila njemačka obavještajna služba koja je informaciju odmah proslijedila srbijanskim kolegama.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Slika nije dostupna Uhitit će suradnike Srbija: Dačić najavljuje uhićenja u slučaju veza vlasti i mafije

>> Planiran napad na srpskog ministra policije

Šarić se već nekoliko godina pod lažnim imenom krije u Južnoj Africi gdje je nastavio s preprodajom droge. Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić rekao je da će država maksimalno zaštititi Tadića, ali i sve druge koji su se borili protiv organiziranog kriminala. 

'Te informacije nisu ništa novo.To su informacije kojih ima stalno o ugroženosti ljudi koji se bave ovim poslom. I to je razlog zašto se nivo njihove sigurnosti drži dosta visoko', rekao je Dačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene