Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srbijanska policija je na nogama. Odbjegli narkobos Darko Šarić ponudio je nagradu od 10 milijuna eura za ubojstvo šestero najviših državnih dužnosnika koje je optužio za krah svog narkoimperija.


Među osobama s 'liste za odstrel' su i bivši predsjednik Boris Tadić i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić. Prijetnju je otkrila njemačka obavještajna služba koja je informaciju odmah proslijedila srbijanskim kolegama.

Vezani članci Aleksandar Vučić United Grupa: "Vučić ne govori istinu, ponudili smo 35 milijuna eura za Premier Ligu" Koronavirus, Srbija Maštovite mjere kao poticaj? Za cijepljenje besplatno na utakmice i koncerte, ski-pass, dopunski ispitni rok...

>> Planiran napad na srpskog ministra policije

Šarić se već nekoliko godina pod lažnim imenom krije u Južnoj Africi gdje je nastavio s preprodajom droge. Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić rekao je da će država maksimalno zaštititi Tadića, ali i sve druge koji su se borili protiv organiziranog kriminala. 

'Te informacije nisu ništa novo.To su informacije kojih ima stalno o ugroženosti ljudi koji se bave ovim poslom. I to je razlog zašto se nivo njihove sigurnosti drži dosta visoko', rekao je Dačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.