Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nelagoda' u ruci

Dalaj-lama nakratko završio u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tibetanski duhovni vođa Dalaj-lama prebačen je u indijsku bolnicu Apollo u New Delhiju gdje je pregledan nakon što je osjetio 'nelagodu' u jednoj ruci, a liječnici su kasnije dijagnosticirali ukliješteni živac, izvijestio je njegov glasnogovornik.

73-godišnji Dalaj-lama u zadnjih nekoliko mjeseci ima niz zdravstvenih problema koji su poremetili njegov gust poslovni raspored, među kojima je i ranije predviđeno međunarodno putovanje tijekom kojega bi trebao održati niz predavanja o budizmu i rasvijetliti pitanja tibetansku borbu za slobodom pod kineskom vladavinom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tibetanska vlada u izbjeglištvu Dalaj Lama odstupa s mjesta političkog lidera Slika nije dostupna Hodao po rubu autoceste Automobil usmrtio nećaka Dalaj-lame

'Stigao je u New Delhi na pregled, nakon što je osjetio manju bol u rukama', rekao je njegov glasnogovornik Tenzin Takhla. Nakon obavljenih pretraga, liječnici u bolnici Apollo u New Delhiju rekli su kako bol uzrokuje ukliješteni živac. U ponedjeljak navečer Dalaj-lama će napustiti bolnicu i u utorak se vratiti u Dharamsalu, indijski grad u kojemu boravi dok je u egzilu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene