Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija potresla New York

Dadilja umrla, srušila se, pala na bebu i ugušila je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki TV reporter žurio je kući kako bi vidio zašto mu se dadilja koja čuva njegovog jednomjesečnog sina ne javlja. Kad je stigao zatekao je scenu iz najgorih noćnih mora.

Pročitajte i ovo Avion Boeing Jedan u nizu Novi incident na letu: Zbog bizarnog incidenta 176 putnika vraćeno u New York Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati"

Čim je ušao u dnevni boravak svoje kuće na Long Islandu, zatekao je 39-godišnju dadilju kako kleči licem prema podu ispred sofe, gornjeg dijela tijela polegnutog na samu sofu. 'Jednostavno sam imao čudan osjećaj da mi se sin nalazi ispod nje', rekao je za New York Post Michael Baldwin II.

Dadilja, Teresa Coffey, koja je čuvala njegovog sina imala je inače zdravstvenih problema, između ostalog i s prekomjernom tjelesnom težinom. Na svojih 165 centimetara visine imala je 90 kilograma. Nesretna je žena kolabirala i umrla, te pala na nesretno dijete. 'Podigao sam je i našao ga ispod nje. Ležao je na leđima skupljenih ruku preko trbuha. Bio je plav... zgrabio sam ga i pokušao ga dozvati, ali znao sam da je mrtav', ispričao je potreseni otac.

Policija još uvijek pokušava dokučiti točan uzrok smrti dadilje, čekaju rezultate obdukcije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene