Vozač autobusa urinirao u praznom vozilu
Vozač autobusa urinirao u praznom vozilu Foto: Bljesak.info

Autobus Mostar busa bio je potpuno prazan pa je vozač ustao sa svojeg sjedišta, otišao prema stražnjim vratima i "olakšao se".


U jednom od autobusa Mostar busa šokantan prizor - vozač u praznom vozilu obavlja nuždu usred bijela dana. 

Vezani članci Policijska potjera Kolona policijskih automobila u filmskoj potjeri za dječakom koji je oteo školski bus i izazvao tri sudara Privođenje osumnjičenih na sud u Dubrovniku, uhvaćenih u pokušaju prenošenja 340 kg marihuane preko granice (Foto: PIXSELL) - 1 Dubrovnik: Privedeni vlasnik turističke agencije i vozač koji je u autobusu pokušao prokrijumčariti 341,8 kilograma marihuane

Fotografije sramotnog čina snimila je čitateljica bosansko-hercegovačkog portala Bljesak.info. Kazala je kako je nešto iza 17 sati s djetetom prolazila u blizini i imala je što vidjeti - vozača spuštenih hlača kako urinira po vratima. 

"Autobus u 17:25 stao nedaleko od pasarele u Zaliku, na sred ulice. Prazan autobus vozač ustaje sa svog mjesta i ide prema zadnjim vratima, zatim vrši nuždu u autobusu'', opisala je. 

Kako piše portal Bljesak.info, nedavno su upravo iz tvrtke Mostar bus poručili kako se njihovi autobusi svakodnevno dezinficiraju, ali da se propisane epidemiološke mjere ne mogu do kraja ispoštovati. 

Ali bi se trebale ispoštovati barem - osnove kulture.