Vozač autobusa urinirao u praznom vozilu
Vozač autobusa urinirao u praznom vozilu Foto: Bljesak.info

Autobus Mostar busa bio je potpuno prazan pa je vozač ustao sa svojeg sjedišta, otišao prema stražnjim vratima i "olakšao se".


U jednom od autobusa Mostar busa šokantan prizor - vozač u praznom vozilu obavlja nuždu usred bijela dana. 

Vezani članci Na autocesti kod Jastrebarskog prevrnuo se autobus - 4 Policija objavila detalje nesreće na autocesti A1: Autobus prešao na zaustavnu traku i prevrnuo se na bok Na autocesti kod Jastrebarskog prevrnuo se autobus Teška nesreća na autocesti A1: Autobus sletio s ceste i prevrnuo se, ozlijeđena dva vozača i šestero putnika

Fotografije sramotnog čina snimila je čitateljica bosansko-hercegovačkog portala Bljesak.info. Kazala je kako je nešto iza 17 sati s djetetom prolazila u blizini i imala je što vidjeti - vozača spuštenih hlača kako urinira po vratima. 

"Autobus u 17:25 stao nedaleko od pasarele u Zaliku, na sred ulice. Prazan autobus vozač ustaje sa svog mjesta i ide prema zadnjim vratima, zatim vrši nuždu u autobusu'', opisala je. 

Kako piše portal Bljesak.info, nedavno su upravo iz tvrtke Mostar bus poručili kako se njihovi autobusi svakodnevno dezinficiraju, ali da se propisane epidemiološke mjere ne mogu do kraja ispoštovati. 

Ali bi se trebale ispoštovati barem - osnove kulture.