Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramota u Mostaru

Da ne povjeruješ: Vozač autobusa usred dana obavio nuždu u praznom vozilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autobus Mostar busa bio je potpuno prazan pa je vozač ustao sa svojeg sjedišta, otišao prema stražnjim vratima i "olakšao se".

U jednom od autobusa Mostar busa šokantan prizor - vozač u praznom vozilu obavlja nuždu usred bijela dana. 

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić prvim letom tvrtke Air Serbia stigao iz Beograda u Mostar - 2 Stigao prvi putnik VIDEO Pogledajte srdačne pozdrave Vučića i Čovića, zagrljajem obilježili važan trenutak Prometna nesreća kod Venecije Autobus smrti Vozač autobusa uoči nesreće objavio selfie, poznato i što pokazuju snimke, a očevici tvrde: "Nije bilo smisla da to napravi"

Fotografije sramotnog čina snimila je čitateljica bosansko-hercegovačkog portala Bljesak.info. Kazala je kako je nešto iza 17 sati s djetetom prolazila u blizini i imala je što vidjeti - vozača spuštenih hlača kako urinira po vratima. 

"Autobus u 17:25 stao nedaleko od pasarele u Zaliku, na sred ulice. Prazan autobus vozač ustaje sa svog mjesta i ide prema zadnjim vratima, zatim vrši nuždu u autobusu'', opisala je. 

Kako piše portal Bljesak.info, nedavno su upravo iz tvrtke Mostar bus poručili kako se njihovi autobusi svakodnevno dezinficiraju, ali da se propisane epidemiološke mjere ne mogu do kraja ispoštovati. 

Ali bi se trebale ispoštovati barem - osnove kulture. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene