Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga još traje

Sve je započelo s FBI-em: Crnogorski premijer ima teoriju o tunelu koji je iskopan do zgrade suda

Tunel između stana i Višeg suda u Podgorici - 4
Tunel između stana i Višeg suda u Podgorici - 4 Foto: Vlada Crne Gore
Crnogorski premijer Dritan Abazović rekao je da nije isključeno da je kopanje tunela od privatnog stana do depoa Višeg suda u Podgorici počelo zbog najave dolaska agenata FBI u Crnu Goru.

Crnogorski premijer Dritan Abazović je novinarima u Nikšiću rekao da kopanje tunela od privatnog stana do depoa Višeg suda u Podgorici započelo nakon što je poslan zahtjev američkom FBI-u da pomogne u istrazi ubojstva Duška Jovanovića, zbog čega bi te dvije stvari mogle biti povezane.

"Mislim da je to sumnja koju ne treba tek tako odbaciti", istaknuo je te ponovio da bi rješavanje Jovanovićeva ubojstva dalo odgovor na mnoga pitanja koja se tiču organiziranog kriminala u Crnoj Gori u posljednjih 20 godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Jedno dijete preminulo u vrtiću, a troje završilo u bolnici: "Bili su samo blijedi i nisu reagirali"

Crnogorski premijer je naveo i da je spreman na poligrafsko ispitivanje ako za tim ima potrebe te je pozdravio napore da se otkrije tko je odgovoran za kopanje tunela.

"Uprava policija i Osnovno državno tužilaštvo, od kad sam dio ovog sistema, nikad nisu provodili učinkovitiju istragu", rekao je, izvijestio je Telegraf.

Pročitajte i ovo Otkrivena marihuana na granici s BiH - 1 32-godišnjak uhićen FOTO Policija na granici s BiH zaustavila čovjeka s velikim kovčegom, kada su ga otvorili imali su što i vidjeti

Abazović je napomenuo i da je iz depoa Višeg suda ukradeno više komada pištolja i pušaka, dodajući da smatra da motivi obijanja depoa nisu da se ukrade oružje.

"Nisam siguran da je to glavni motiv, jer se oružje moglo kupiti na crnom tržištu", zaključio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene