Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predvode u pokoljima

Zapovjednici u Islamskoj državi dolaze iz - Crne Gore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve više Crnogoraca priključuje se ekstremistima Islamske države u njihovim pohodima u Siriji i Iraku.

Srpski i crnogorski mediji raspisali su se o braći Canović iz Plava koji su zapovjednici u Islamskoj državi. Džemal Canović promijenio je ime u Ahmed Tarik, a s njim je i njegov brat Kenan. U Siriji ratuje i Omar Redžepagić, koji je na Facebook postavio slike s ratišta i komentare. Među posljednjim objavama je i fotografija na kojoj piše: 'Šaljem ovu poruku Americi i svijetu'.

Pročitajte i ovo Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi" Potres u Crnoj Gori Kao i sredinom ožujka Novi snažan potres u Crnoj Gori: "Dubrovnik je kratko zadrmalo"

OPASAN PREBJEG Amerikanci ga obučavali, a sada im je zagorčao život

 

 

"...I spremite se o braco nasa za neprijatelja i naoruzajte se istinom ne kasnite,odazovite se pozivu u dzihad uistinu je on ponos kada se odazovemo..."

Posted by Omar Redzepagic on Sunday, May 17, 2015

 

 

'Prema posljednjim informacijama, Džemal Canović je i dalje u Siriji, dok nema podataka gdje se sada nalazi njegov brat Kenan. On je prošle godine ratovao u toj zemlji. Jedno vrijeme je tamo ratovala i njihova sestra Ines Canović, zajedno sa svojim suprugom Semirom Hasanagićem', rekao je neimenovani sugovornik iz MUP CG, piše Kurir.

U Siriju je iz Crne Gore otišao i Damir Slaković, također član Islamske države, koji je nedavno preko interneta poslao poruku svojim sugrađanima: 'Dolazimo i nećemo imati milosti prema vama'. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene